Over ons

Pedja Djurdjevic  Pedja Djurdjevic

Pedja heeft veel betekend voor de ontwikkeling op IJburg om jongeren zonder dagbesteding te begeleiden, te steunen en op te vangen.

Voor dit initiatief was er niets te doen voor jongeren wat resulteerde in overlast van jongeren. Pedja is werkzaam geweest bij Spirit jeugdzorg als pedagogische hulpverlener. Hij had als doel, om door middel van sport en beweging jongeren van de straat te halen.

In Amsterdam staat Pedja bekend als een geroemde pedagoog met ruim 20 jaar ervaring in de hulpverlening.

Met zijn passie en ervaring heeft hij een bewegingstherapieprogramma ontwikkeld, weet hij de jeugd goed te bereiken, te binden en te begeleiden op diverse leefgebieden.

Pedja is met een van zijn ondernemingen “KimeKai Gym” op het NOS-nieuws, diverse radio-omroepen en kranten geweest. In 2006 werd hij de stuwende kracht achter Kimekai Gym.

De Sportraad Amsterdam heeft Pedja onderscheiden met de Sport Penning. Hij ontving deze prestigieuze prijs vanwege zijn bewezen diensten op het gebied van hulpverlening en het inzetten van sport als middel om mensen met gedragsbeperkingen op niveau te helpen ontwikkelen.

Omdat Pedja constant vooruitstrevend is, heeft hij, om zich nog beter te kunnen specialiseren op het gebied van zorg en hulpverlening Social Taskforce september 2016 in het leven geroepen.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit trainers die met een gespecialiseerd sporteducatie programma, jongeren ondersteunen hun ‘eigen ik’ te ontwikkelen.

Team Social Taskforce onderscheidt zich door onze effectieve interventies, op maat gemaakte coaching trajecten en educatieve masterclasses.

Al onze trainers zijn HBO-gecertificeerd en hebben de nodige ervaring om kinderen/jongvolwassenen met een bijzondere achtergrond te begeleiden en ze te helpen ontwikkelen.

Zij weten zich goed aan te passen aan het kind/jongvolwassenen. Hierdoor ontstaat een hele natuurlijke manier van omgang waardoor zij al vrij snel resultaten kunnen bewerkstelligen.

Social Taskforce is laagdrempelig en makkelijk toegankelijk voor zowel client als ouder/verzorger.

img_1334img_1330-kopie